top of page

VOOR IEDER

HUIDTYPE EEN GEPASTE

GEZICHTSBEHANDELING

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Schoonheidssalon Coco biedt diverse gezichtsbehandelingen. Van standaard behandelingen zoals epileren, harsen en verven tot uitgebreidere behandelingen van het hele gezicht; bijvoorbeeld meta-therapy, micro-dermabrasie en collageen lichttherapie. Welke behandeling het beste bij jou past zullen we samen bekijken naar aanleiding van jouw huidtype en jouw wensen. Het beste resultaat is vaak te behalen door de behandelingen te combineren in kuurverband. Alle behandelingen worden verzorgd met Boozt Natural Cosmetics; cosmetica producten bestaande uit natuurlijke ingrediënten.

 

Uitgebreide informatie over de diverse gezichtsbehandelingen lees je hieronder >>

COLLAGEEN LICHTTHERAPIE
COLLAGEEN LICHTTHERAPIE

DE NATUURLIJKE ANTI-AGING BEHANDELING

Collageen zorgt ervoor zorgt dat de huid sterk, elastisch en glanzend blijft. Na het 25e levensjaar neemt de productie van deze bouwstof echter behoorlijk af. Het gevolg: de huid verliest haar frisse glans en soepelheid. Een tekort aan collageen leidt ook nog eens tot minder sterke spieren, pezen en banden. Met behulp van fotobiomodulatie wordt het verouderingsproces van de huid en het lichaamsweefsel effectief tegengegaan. Fotobiomodulatie staat voor een pure vorm van licht, waardoor de aanmaak van collageen en elastine in de huid wordt bevorderd. Met zichtbaar resultaat: de huid krijgt de natuurlijke frisheid weer terug en ziet er weer jong en stralend uit!

Wetenschappers zijn het er over eens dat bepaalde lichtspectra van invloed zijn op de processen in ons lichaam, met name de fotobiomodulatie. Het licht op een golflengte van 633 nanometer activeert de natuurlijke lichaamsprocessen om de huidveroudering tegen te gaan. Met andere woorden: de fibroblasten, die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen en elastine, worden gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. De innovatieve High Pressure collageen lichttechniek maakt de lichttherapie nog krachtiger en effectiever. Een zichtbaar anti-verouderingseffect voor het gezicht, decolleté en handen. Een natuurlijke behandelmethode die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. 

COLLAGEEN LICHTTHERAPIE
TOEPASSINGEN:
 • Vermindering van rimpels en lijntjes

 • Vermindering van ouderdoms- en pigmentvlekken

 • Vermindert acné en onzuiverheden

 • Bevordert het genezingsproces bijv. na needling, peeling, mesotherapie etc.

 • Bevordert de zuurstofopname en stofwisseling van de huid

 • Behandelgebieden voor gezicht, nek, decolleté en handen

COLLAGEEN LICHTTHERAPIE
VOORDELEN:
 • Zichtbaar resultaat op het gebied van anti aging en huidverbetering

 • Geen medische ingreep/bijwerkingen

 • Geen lasers, UV straling of heftige peelings

 • Heerlijk ontspannende sessies – geen lasers, UV straling of warmte

 • Geschikt voor elk huidtype

 • Veilig en pijnloos

 • Korte behandelingstijd

COLLAGEEN LICHTTHERAPIE
RESULTATEN:

Voor

Na

META-THERAPY
META-THERAPY

HUIDVERBETERING & HUIDVERJONGING

Meta-therapy biedt een uitgebreid pallet aan behandelingsmogelijkheden. Huidverbetering en huidverjonging van het hele gelaat, de hals en/of decolleté, maar ook de aanpak van specifieke zones zoals; wallen, littekens of individuele rimpels. Tijdens de behandeling breng ik actieve ingrediënten in de huid. Zo is het mogelijk om specifieke en gerichte behandelingen uit te voeren, afgestemd op het huidtype en op het gewenste resultaat.

MICRO-DERMABRASIE
MICRO-DERMABRASIE

DIRECT ZICHTBARE HUIDVERBETERING

Micro-dermabrasie is een techniek waarbij ik op een zachte doeltreffende wijze de bovenste laag van de huid (hoornlaag) verwijder. Je kunt het vergelijken met zandstralen. Middels een kiemvrij systeem worden microkristallen over de huid gehaald om microscopisch kleine huiddeeltjes van de beschadigde huid te verwijderen.

 

Deze kleine opzettelijk gemaakte schaafwondjes brengen het natuurlijke genezingsproces van de huid op gang. De huid zal regenereren, waarbij telkens nieuw en gezond weefsel aangemaakt wordt die het beschadigde weefsel vervangt. Het voordeel van deze methode is dat het niet dezelfde risico's heeft als chemische peeling, waarbij te sterk of te lang gebruik nieuwe littekens tot gevolg kan hebben.

TOEPASSINGEN
MICRO-DERMABRASIE:
 • Huidverjonging

 • Anti-rimpel behandeling

 • Huidverfrissing (rokershuid en doffe huid)

 • Pigment- en ouderdomsvlek verwijdering

 • Verzachten littekens (snij- en brandwonden)

 • Behandeling striae (zwangerschapsstriemen)

 • Vermindering hardnekkige acne

 • Vervaging acne littekens

DERMA-ROLLER
BOOZT DERMAROLLER
Ideaal om zelf thuis toe te passen

Een behandeling die door middel van mini speldenprikken je huid opent en zo veel huidproblemen zoals veroudering (rimpels, verslapping), littekens (acne, chirurgische striae), grove poriën en hyperpigmentatie verminderd. De dermaroller wordt gebruikt om je huid dikker te maken door het regeneratieproces van de huid te stimuleren. Een ideale en praktische behandeling om twee keer per week thuis zelf toe te passen.

BOOZT DERMAROLLING VOORDEEL 1

Door minuscule gaatjes te creëren in de bovenste laag van je huidoppervlak, kan dermarolling er voor zorgen dat huidverzorgingsproducten beter, sneller en effectiever worden opgenomen.

 

BOOZT DERMAROLLING VOORDEEL 2

Vermindering van ongewenste bultjes, rimpels, acne littekens en striae. Heb je er genoeg van om oneffen huidstructuur te voelen en te zien? Acne, allergische reacties en vuil kunnen er voor zorgen dat onze huid plooit, dit kan leiden tot kleine bulten en kuiltjes. Dermarolling stimuleert je huid om zichzelf sneller en beter te herstellen.

 

BOOZT DERMAROLLING VOORDEEL 3

Heeft een gunstige invloed op een oneffen huidskleur. De behandeling met de BOOZT dermaroller stimuleert het collageen. Collageen zorgt ervoor zorgt dat de huid sterk, elastisch en glanzend blijft.

 

BOOZT DERMAROLLING VOORDEEL 4

Deze BOOZT dermaroller, van 0,5 mm en 540 naaldjes, draagt bij aan een goede en verantwoorde verzorging voor thuis. Samen met de Boozt serums en crèmes, is dit één van de hoogwaardigste verzorgingstechnieken voor je gezicht dat je thuis kunt toepassen.

bottom of page